do 20 jun. 20:00 uur te gast

Prijs: € 39,00

Inclusief garderobe

Delen via

Angelo Kelly & Family

"Irish Summer" Tour 2019

Na het grote succes van de Open Air Tour 2018 en een uitverkochte Kersttour met meer dan 70.000 bezoekers gaat het verder met een warming-up show in De Voorveghter.
 
Wie aan Ierland denkt, denkt als eerste aan de mooie groene landschappen, Dublin, schapen, Guinness bier het regenachtige weer en natuurlijk aan de typische Ierse muziek. Iedereen heeft een eigen beeld van dit eiland. Angelo, zijn vrouw Kira en de kinderen, Gabriel, Helen, Emma, Joseph en William willen het publiek meenemen op een muzikale reis met tradiotionele Ierse songs maar ook veel songs van het succesvolle album "Irish Heart“ van Angelo Kelly & Family. Dit album stond op plek 2 in de duitse 'album charts' en in veel andere Europese landen.
 
Bij de Irish summer tour staan Angelo en familie niet alleen op het podium, ze nemen ook 7 Ierse muzikanten mee. Daarmee staan er maar liefst 14 mensen op het podium om jullie een mooie avond te bezorgen.
 
Het concert in Hardenberg wordt een bijzonder concert omdat dit een warming-up is voor de grote zomer Open Air Tour met meer dan 35 optredens in Europa voor een publiek van 1500 tot 5000 mensen per show. Daarom is een concert in de Voorveghter een bijzonder optreden omdat we hier met 450 bezoekers zijn.
 
Verdere informatie: 
www.angelokelly.com
www.facebook.com/AngeloKellyOfficial
 

Prijs: € 39,00

Inclusief garderobe