chevron_left
chevron_right

Hieronder tref je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

ACCOUNT / INLOGGEN / WACHTWOORD

Mijn wachtwoord werkt niet / ik ben mijn wachtwoord vergeten
Controleer je e-mailadres en/of wachtwoord. Indien nodig, kun je via inloggen kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’ en een nieuw wachtwoord aanvragen. Je ontvangt dan een wachtwoord in de mail dat je zelf kunt wijzigen zodra je weer ingelogd bent.

Ik heb een ander emailadres. Heb ik nu ook een ander wachtwoord?
Het wachtwoord is niet gewijzigd. Je kunt met het oude emailadres inloggen en vervolgens in jouw profiel het mailadres aanpassen.

ANNULEREN

Ik ben verhinderd. Kan ik mijn kaarten nog annuleren?
Kun je een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Tot 48 uur voor de voorstelling kun je jouw kaarten (of reservering) ruilen voor een andere voorstelling of ontvang je van ons een digitaal tegoed. Het bedrag komt, na aftrek van € 3,00 annuleringskosten per kaart, als tegoed op jouw account. Je kunt dit tegoed gebruiken bij een volgende reservering.

Annuleren is alleen mogelijk door een mail te sturen met de reserverings- en stoelnummers.
Ben je niet in de gelegenheid om een mail te sturen? Dan kun je kaarten aan ons toesturen of afgeven met het verzoek om deze te annuleren.

CONTACT
Klik hier voor de openingstijden en contactgegevens van De Voorveghter.

KAARTVERKOOP / RESERVEREN

Waar vind ik algemene informatie over de kaartverkoop?

Actuele informatie vind je hier.

Plaatsen naast elkaar?
Ik heb plaatsen naast elkaar besteld en zie nu op de kaarten dat ik stoelen heb waartussen een nummer ontbreekt. Zitten we dan wel naast elkaar?

De theaterzaal van De Voorveghter heeft een even en een oneven gedeelte. Dat betekent dat je naast elkaar zit wanneer je bijvoorbeeld stoelnummers 7 en 9 hebt, maar ook wanneer je de nummers 8 en 10 hebt. Wij plaatsen kaarten die gekocht zijn bij dezelfde bestelling altijd naast elkaar, of het nu om 2, 3 of 6 kaarten gaan. Alleen bij (bijna) uitverkochte voorstellingen kan dit anders zijn, maar gaat dit altijd in overleg.

Extra plaatsen reserveren / kaarten omruilen
Is het mogelijk om extra plaatsen te reserveren met plaatsen naast de eerder bestelde tickets? Of kan ik mijn kaarten nog omruilen voor andere plaatsen of een andere voorstelling?
Dat kan, maar hiervoor kun je het beste even telefonisch contact opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.

Mag mijn kind op schoot?
Dat mag. Er moet echter wel een stoel gereserveerd worden in verband met de veiligheid (verplicht door de brandweer).

Mag mijn baby mee naar binnen?
Wij verzoeken je om onze voorstellingen te bezoeken met kinderen in de juiste leeftijdscategorie, zoals is aangegeven bij de voorstellingen. Baby’s hebben geen toegang tot onze voorstelling, tenzij anders staat aangegeven. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Voor iedere bezoeker moet een toegangsbewijs overhandigd kunnen worden.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om mee te kunnen naar het theater?
Dat is per voorstelling verschillend. Bij alle jeugdvoorstellingen staat een indicatie vermeld.

Voor sommige voorstellingen kan ik nog geen kaarten reserveren omdat de kaartverkoop op een later moment start. Hoe kom ik dat te weten?
Ook tijdens het seizoen worden regelmatig voorstellingen bijgeboekt. Deze worden bekendgemaakt via verschillende kanalen (o.a. via de nieuwsbrief en Facebook & Instagram). Op de website wordt bij de betreffende voorstellingen aangegeven wanneer de kaartverkoop start. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Is De Voorveghter toegankelijk voor minder validen?

Slecht ter been of rolstoelgebruiker
De Voorveghter is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en bezoekers die slecht ter been zijn. In beide zalen zijn speciale plaatsen voor je te reserveren en we hebben een aangepast toilet. Rolstoelplaatsen kun je uitsluitend telefonisch (0523-280350) of per mail reserveren. Het is helaas niet mogelijk om via internet rolstoelplaatsen te reserveren in verband met het optimaal indelen van de daarvoor bestemde plaatsen.

Slechthorenden
Bij ons kun je met behulp van een ringleiding (infrarood) op persoonlijk gehoorniveau voorstellingen volgen. De ringleiding, gratis en in bruikleen, is ook geschikt als je geen gehoorapparaat draagt. Vraag één van onze medewerkers om de ringleiding voor aanvang van de voorstelling voor je te testen.

Slechtziend
Wanneer jouw gezichtsvermogen beperkt is, kun je dit aangeven tijdens het reserveren van kaarten. Hier kan dan, indien mogelijk, rekening mee worden gehouden.

OVER DE VOORSTELLING

Hoe lang duurt de voorstelling?
Twee dagen voor de voorstelling ontvang je een servicemail met informatie, waarin o.a. de verwachte eindtijd vermeld wordt.

Laatkomers
Het na aanvang van de voorstelling toelaten van bezoekers is storend voor spelers en publiek, daarom geldt de huisregel: na aanvang geen toegang. Wij vragen je begrip hiervoor. Als er tijdens een voorstelling een pauze is, kun je in de pauze je plaatsen in de zaal innemen. Indien je te laat arriveert, kun je geen aanspraak maken op een vergoeding van de (niet gebruikte) toegangsbewijzen.

Fotograferen / mobiele telefoons
Het is tijdens de voorstellingen niet toegestaan foto-, film- of geluidsopnamen te maken. En zet je mobiele telefoon tijdens de voorstelling uit. Het belsignaal van je telefoon is zeer storend voor de acteurs, musici en je medebezoekers.

TICKETS

Ik kan mijn tickets nergens meer vinden. Wat nu?
Als je inlogt op jouw account kun je onder ‘mijn bestellingen’ een overzicht van jouw reserveringen bekijken en de tickets opnieuw downloaden.

WACHTLIJST

De voorstelling is uitverkocht. Kan ik op een wachtlijst geplaatst worden?
Bij uitverkochte voorstellingen kunt u in het bestelproces aangeven dat u op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Zodra er weer plaatsen beschikbaar zijn, benaderen we u met de vraag of u nog interesse heeft.

VOORVEGHTER CADEAUKAART

Op zoek naar een mooi cadeau voor je partner, vriend, familie, collega of relatie? Geef een avondje uit cadeau!

Met de Voorveghter Cadeaukaart geef je een uniek avondje uit cadeau, welke door de ontvanger geheel naar eigen smaak kan worden ingevuld. Met onze cadeaukaart koop je namelijk kaartjes voor alle soorten voorstellingen: van toneel en muziek, tot cabaret en dans!

De Voorveghter Cadeaukaart kun je opwaarderen tegen elke gewenst bedrag. De kaart is zowel in te wisselen bij de theaterkassa, als ook online.
Het saldo is onbeperkt geldig en is ook in delen te verzilveren.