chevron_left
chevron_right
Kaarten bestellen
 • Online via www.voorveghter.nl
 • Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa
  De Theaterkassa is van dinsdag t/m vrijdag geopend tussen 11.00 en 14.00 uur (behalve op nationale feestdagen) en een uur voor aanvang van een voorstelling.

  > Tijdens de zomerperiode is de kassa gesloten van 22 juli t/m 2 september. Heb je een dringende vraag? Stuur dan een mail naar info@voorveghter.nl. Houd er wel rekening mee dat we minder snel reageren dan je van ons gewend bent.

Online kaarten bestellen
Via onze website zijn kaarten eenvoudig te bestellen. Je kunt in de meeste gevallen zelf jouw plaats(en) kiezen of het systeem de best beschikbare plaatsen laten selecteren. Wanneer je online bestelt kun je betalen met iDEAL, digitaal tegoed, De Voorveghter Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart of Sofort Banking.

Na betaling ontvang je direct een e-mailbevestiging met de e-tickets als bijlage. Check je spambox als je binnen enkele minuten geen bevestiging met tickets hebt ontvangen. Zelf uitprinten is niet nodig. Onze scanners kunnen de barcode van het e-ticket vanaf de mobiele telefoon lezen. Je kunt de tickets ook altijd terugvinden via je account, bij ‘mijn agenda’.

Je kunt kaarten ook laten opsturen. In dat geval berekenen wij €3,50 verzendkosten per bestelling.

Let op: rolstoelplaatsen zijn uitsluitend telefonisch (0523-280350) of per mail (info@voorveghter.nl) te reserveren. Het is helaas niet mogelijk om via internet deze plaatsen te reserveren in verband met het optimaal indelen van de daarvoor bestemde plaatsen.

Online reserveren stap voor stap

 1. Log in met gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Selecteer vervolgens de voorstelling en klik op de bestelbutton.
 3. Selecteer het aantal plaatsen en kies vervolgens zelf jouw plaatsen in de zaal of kies voor de optie best beschikbare plaatsen.
 4. Plaats de voorstelling in het winkelmandje.
 5. Wil je meer voorstellingen reserveren? Herhaal dan voor elke voorstelling stap 2 t/m 4.
 6. Afronding bestelling en betaling. Je kunt afrekenen met iDEAL, digitaal tegoed, De Voorveghter Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart of Sofort Banking.
 7. Na verwerking van de betaling, ontvang je de toegangskaarten per e-mail.
 8. Als je de kaarten thuisgestuurd wenst te krijgen, betaal je € 3,50 verzendkosten.

Als je inlogt op jouw account kun je onder ‘mijn bestellingen’ een overzicht van jouw reserveringen bekijken en de tickets opnieuw downloaden.

Bestellen aan de Theaterkassa
Tijdens de openingstijden van de Theaterkassa is het ook mogelijk om fysiek kaarten te kopen of telefonisch te reserveren. Kaarten dien je binnen 14 dagen na reservering af te halen. Reserveer je binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dienen de kaarten binnen 48 uur afgehaald te worden. Je kunt de kaarten ook thuisgestuurd krijgen. Dan betaal je €3,50 verzendkosten.

Reserveer je vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dien je de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang af te halen en te betalen. Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop.

 

Weet waar je koopt!
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop je kaarten alleen rechtstreeks op de website van De Voorveghter of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.