chevron_left
chevron_right
Symposia/ congressen

Veel meer dan alleen de boodschap!

De zakelijke markt van tegenwoordig bestaat voor een groot gedeelte uit netwerken. Tijdens meetings, congressen en vergaderingen is het belangrijk dat de ambiance aansluit bij hetgeen je wilt overbrengen. Wij verzorgen voor jou het ideale bedrijfsevenement geheel op maat.

Van kleine meetings of zakendiners tot grote bedrijfsevenementen, onze locatie en ervaren medewerkers bieden alle faciliteiten die je nodig hebt! We beschikken over toneelmeesters en geluidstechnici, catering op maat en deskundige PR en marketingmedewerkers.

Sluit het congres af met een verrassend element. Een origineel optreden na afloop of een grappige act tijdens de borrel, een uitgebreid “live cooking” buffet voor alle relaties of juist een diner met een aantal goede contacten… Onze mogelijkheden zijn onbeperkt en we denken graag met je mee.

(Bedrijfs)feesten en recepties

Een feest waar je ook zelf van kunt genieten!

Waar begint een geslaagde feestavond of receptie? De kernwaarden bestaan uit de juiste ideeën, strakke planning en uiteindelijk een perfecte uitvoering. Wij zijn expert in het organiseren van feesten & partijen op ieder niveau. Samen schrijven we een passend draaiboek, dat rekening houdt met wensen en budget. Op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles loopt zoals gepland. Zo kan ook jij zorgeloos van je eigen feest genieten!

Bij een feest hoort een passende muziekkeuze. Wij hebben een groot netwerk aan impresariaten en artiestenbureaus in ons bestand. Samen met jou kunnen wij ook dit belangrijke onderdeel van jouw feest invullen.

Theater & Business

Met uw relaties en/ of personeel naar het theater. Kies voor een spetterende show of swingend concert.

Een voorstelling exclusief voor jouw bedrijf geprogrammeerd. Daarmee zul je jouw relaties en/of werknemers versteld doen staan. Combineer culturele en culinaire kunsten en geniet met je gezelschap van een smaakvol diner of uitgebreid buffet vooraf!

Jouw personeelsvereniging heeft zin in een gezellige avond!
Met de personeelsvereniging naar een voorstelling uit ons zeer gevarieerde theaterprogramma? Wij nodigen je graag uit om samen de voorstelling te vinden die past bij jouw club of personeelsvereniging. Uiteraard zijn speciale groepskortingen bespreekbaar. Verder bieden wij de mogelijkheid om na afloop van de voorstelling exclusief met jouw gasten een drankje en hapje te nuttigen in één van onze foyers. Theater en Business gaan bij theater De Voorveghter echt samen!

GEÏNTERESSEERD?
Neem dan vrijblijvend contact op met Robbert Hekman: robbert.hekman@hardenberg.nl of 0523-280330.