chevron_left
chevron_right

‘Mensen écht bereiken’

Dat is wat wij al jaren mogen faciliteren. Zorgen dat artiesten, sprekers, organisaties en amateurkunstenaars hun publiek kunnen bereiken. Het gaat niet om het theater, maar het gaat om wat er ín dat theater gebeurt.

Óp het toneel kan dat niet altijd. Maar dan zijn er nog steeds boodschappen die overgebracht moeten worden. Verhalen die verteld moeten worden. Kunst die gedeeld moet worden. En daar willen wij een rol in spelen.

Wij kunnen partijen helpen hun verhaal te vertellen via livestreams, videoboodschappen en online ontmoetingen. Allemaal manieren van communiceren waarbij onze expertise op het gebied van voorstellingen en bijeenkomsten van pas kan komen.

Ook bij deze manieren van communiceren zijn er praktische zaken waarbij rekening gehouden moet worden. Tijdschema’s, presentaties, online participatie om maar eens enkele voorbeelden te noemen. Maar ook licht, geluid en decor. Belangrijke zaken om te zorgen dat de boodschap overkomt. Belangrijke zaken, die altijd in het licht van de inhoud gezien moeten worden.

Wij hebben al een breed scala aan online-evenementen mogen ondersteunen. Van een livestream over de Nedersaksenlijn tot de Koninklijke Onderscheidingen en de verkiezing van de Vrouw Van Het Jaar. Allemaal activiteiten waar we in nauw overleg met de opdrachtgever een prachtige online vorm aan hebben mogen geven.

Met professionele partners op het gebied van licht, geluid en video zetten we producties van hoog niveau neer. Producties waarbij de opdrachtgever tot zover men wil ontzorgd kan worden. Producties die feitelijk op elke locatie en in elke vorm neergezet kunnen worden. Altijd met begrip en respect voor de inhoud.

Kunnen we iets voor jou betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Robbert Hekman: robbert.hekman@hardenberg.nl of 0523-280330.