chevron_left
chevron_right

Voorgaand aan of na afloop van de voorstelling een hapje eten? Dat kan! Hieronder vind je een overzicht van de restaurants in de buurt.

Amused

Bij Amused zijn creativiteit, product en beleving de drijvende krachten! Culinair genieten aan de Voorstraat in Hardenberg met lokale producten en heerlijke bijpassende wijnen.

De troubadour

Zeven dagen per week bourgondisch genieten aan de Vecht. Overheerlijk eten, mooie wijnen, bijzondere specialbiertjes en goede muziek.

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen. Heerlijk genieten van ambachtelijke streekproducten, met passie geserveerd. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro kunt verwachten.

Brasserie de Markt

Wilt u uitgebreid dineren of alleen hoofdgerecht, heerlijk genieten met vrienden van een high beer of high wine? U bent bij ons van harte welkom. Op slechts één minuut wandelen van het theater. Reserveren is gewenst. Wij zien u graag bij de bras.

Dos Pimientos

Bij Dos Pimientos proef je het lekkerste uit de Mexicaanse keuken! Wij nemen je mee in de wereld van tortilla’s, nacho’s en Mexicaanse cocktails.

Den Herdenbergher

Den Herdenbergher is de plek waar mensen zich verzamelen om te genieten van eten, lekkere drankjes en goede muziek. Bij Den Herdenbergher ben je altijd thuis!