chevron_left
chevron_right

Voorgaand aan of na afloop van de voorstelling een hapje eten? Dat kan! Hieronder vind je een overzicht van de restaurants in de buurt.

Amused

Op 100 meter van De Voorveghter genieten van de prachtige Vecht en een culinair theatermenu.

De troubadour

Zeven dagen per week bourgondisch genieten aan de Vecht. Overheerlijk eten, mooie wijnen, bijzondere specialbiertjes en goede muziek.

Stadsherberg Ons Huis

H= Heerlijk, zijn onze gerechten gemaakt door onze keukenbrigade U= Uitzonderlijk, is ons team, ieder mens is uniek en mag er zijn I= Inspirerend, willen we graag zijn voor ieder S= samen, zullen we samen? Samen met elkaar!

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen. Heerlijk genieten van ambachtelijke streekproducten, met passie geserveerd. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro kunt verwachten.

Brasserie de Markt

Wilt u uitgebreid dineren of alleen hoofdgerecht, heerlijk genieten met vrienden van een high beer of high wine? U bent bij ons van harte welkom. Op slechts één minuut wandelen van het theater. Reserveren is gewenst. Wij zien u graag bij de bras.

Dos Pimientos

Bij Dos Pimientos proef je het lekkerste uit de Mexicaanse keuken! Wij nemen je mee in de wereld van tortilla’s, nacho’s en Mexicaanse cocktails.

Den Herdenbergher

Den Herdenbergher is de plek waar mensen zich verzamelen om te genieten van eten, lekkere drankjes en goede muziek. Bij Den Herdenbergher ben je altijd thuis!