chevron_left
chevron_right
Absurdistisch Cabaret Cabaret

Ronald Snijders & Pieter Jouke

Do 23 mei 20:15
Delen via

Ronald Snijders & Pieter Jouke

De staat van verwarring

Ken je het nog: het roemruchte latenight programma van de VPRO: De Staat van Verwarring? Aangekondigd als ‘een absurd televisieprogramma voor een ieder die met het verkeerde been in bed wil stappen’. Een televisieprogramma met eigen actualiteiten, andere woorden en prettige ontregeling!

Diezelfde Staat van Verwarring vind je nu in het theater. Ronald Snijders en Pieter Jouke nemen je in deze theatershow mee in de enige absurde anti-talkshow waarbij geen doden vallen. Een heus vrolijk cultprogramma met o.a. De AlfabetBeter, absurde filmpjes en spraakverwarring. Begrijp jij het nog?

Speciale gasten voor deze avond zijn predikant Piet Langbroek en boswachter Nico Arkes, die door de heren stevig aan de tand gevoeld zullen worden!

Biografie
Pieter Jouke werkt mee aan ‘Dit Was Het Nieuws’ en eerder aan het satirische programma ‘Zondag Met Lubach’ en ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ (VPRO)
Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en staat dit seizoen in de theaters met zijn solovoorstelling Als mens.

BENEFIETKEEPER – keeper die voor het goede doel staat.

 

Absurdistisch Cabaret Cabaret

Ronald Snijders & Pieter Jouke

Do 23 mei 20:15