chevron_left
chevron_right
Jeugd & familie

Prentenboekjesfestival ‘Op pad in de stad’

Wo 19 feb 15:00
Delen via

Prentenboekjesfestival ‘Op pad in de stad’

Sam & Julia (3 - 7 jaar)

Wat valt er veel te zien in de stad! Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen, maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouterhuis? Zit daar soms een muizencafé onder dat putdeksel?

Het Prentenboekjesfestival is een wonderlijke beleefwereld voor peuters en kleuters: twee voorstellingen, aangevuld met de prachtige Prentenboekenstad waar naar hartelust in kan worden gespeeld.

Tijdens het festival kun je kijken naar Sam & Julia (3–7 jaar), over de bekende muizen van het Muizenhuis van Karina Schaapman. Of kom alles te weten over kabouters in de voorstelling Het Kabouterboek (2–6 jaar), naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen.

In onze foyer staan levensgrote prentenboeken die samen een Prentenboekenstad vormen. Kruip in de huid van je favoriete personage, bezoek de marktkraam met groenten, puzzel je eigen oversteekplaats of leg een mooie weg aan, tot het tijd is om naar de voorstelling te gaan!

Sam & Julia
In de voorstelling Sam & Julia, word je meegenomen in het dagelijkse leven van de twee muizen in Het Muizenhuis.

In het Muizenhuis vind je alles wat je ook in de stad vindt; werkplaatsen, winkels, een fabriek en natuurlijk heel veel muizen! Sam en Julia ontmoeten rare snuiters en vrije vogels, snuffelen door hun eigen omgeving en ontdekken dat een avontuur in een klein hoekje zit! Deze muzikale voorstelling wordt geregisseerd door Mark Haayema, bekend van De Grote Haay.

Jeugd & familie

Prentenboekjesfestival ‘Op pad in de stad’

Wo 19 feb 15:00