vr 25 sep. 19:30 uur & 21:30 uur muziek

Prijs: € 17,50

Dit concert is in het Bostheater Gramsbergen!

Delen via

The Wieners

Everly Brothers in Bostheater Gramsbergen

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband The Wieners! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

The Wieners bestaat uit Rob Roemers (zang & gitaar), Jaap Wijn (zang & gitaar), Geurt Engelsman (contrabas & basgitaar) en Jan Timmermans (drums).

Let op! Dit concert wordt gegeven in het Bostheater in Gramsbergen. Er zijn twee concerten op deze avond. De eerste begint om 19.30 uur en de tweede om 21.30 uur. Kijk hier voor route en overige informatie.

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens dan vooral achter op de wachtlijst! Als er kaarten terugkomen (en dat zal door gezondheidsklachten dit seizoen vaker gebeuren) of de maatregelen worden versoepeld (en we toch meer stoelen per zaal mogen verkopen) dan nemen we contact met u op!

Prijs: € 17,50

Dit concert is in het Bostheater Gramsbergen!