chevron_left
chevron_right
Cabaret Nationaal Theaterweekend

Thjum Arts

Za 27 jan 20:15
Delen via

Thjum Arts

Tijdloos Genot

Als je het ons vraagt wordt dit een grote, want als Thjum Arts het podium opkomt gebeurt er iets. Dat zagen we vorig seizoen tijdens zijn optreden in Cabarestafette en dat zal bij deze avondvullende voorstelling niet anders zijn.

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor.

“Thjum speelt in zijn voorstelling Tijdloos Genot een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling heeft door gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Nieuwsgierig hoe Thjum van een eerste podium tot een avondvullende voorstelling komt? Kom dan zaterdagmiddag 27 januari naar zijn comedy/cabaret college tijdens ons Open Huis (15+, 16.00 uur). Gratis te volgen, je moet je alleen even aanmelden via info@voorveghter.nl!

Cabaret Nationaal Theaterweekend

Thjum Arts

Za 27 jan 20:15