Symposia/ congressen  

Veel meer dan alleen de boodschap!
De zakelijke markt van tegenwoordig bestaat voor een groot gedeelte uit netwerken. Tijdens meetings, congressen en vergaderingen is het belangrijk dat de ambiance aansluit bij hetgeen u wilt overbrengen. Theater De Voorveghter verzorgt voor u het ideale bedrijfsevenement geheel op maat.

Van kleine meetings of zakendiners tot grote bedrijfsevenementen, onze locatie en ervaren medewerkers bieden u alle faciliteiten die u nodig heeft! Het theater beschikt over toneelmeesters en geluidstechnici, een ervaren cateraar en deskundige PR en marketingmedewerkers. Daarnaast beschikken wij over een ervaren decoratiedeskundige die samen met u het theater kan inrichten naar uw eigen wensen.

Sluit uw congres af met een verrassend element. Een origineel optreden na afloop of een grappige act tijdens de borrel, een uitgebreid "live cooking" buffet voor alle relaties of juist een diner met een aantal goede contacten... Onze mogelijkheden zijn onbeperkt!


(Bedrijfs)feesten en recepties

Een feest waar u ook zelf van kunt genieten!
Waar begint een geslaagde feestavond of receptie? De kernwaarden bestaan uit de juiste ideeën, strakke planning en uiteindelijk een perfecte uitvoering. Theater De Voorveghter is expert in het organiseren van feesten & partijen op ieder niveau. Samen met u schrijven wij een passend draaiboek, dat rekening houdt met wensen en budget. Op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles loopt zoals gepland. Zo kunt ook ú zorgeloos van uw eigen feest genieten!

Bij een feest hoort een passende muziekkeuze. Theater De Voorveghter heeft een groot netwerk aan impresariaten en artiestenbureaus in haar bestand. Samen met u kunnen wij ook dit belangrijke onderdeel van uw feest invullen.

Theater & Business

Met uw relaties en/ of personeel naar het theater. Kies voor een spetterende show of swingend concert. 
Een voorstelling exclusief voor uw bedrijf geprogrammeerd. Daarmee zult u uw relaties en /of werknemers versteld doen staan. Combineer culturele en culinaire kunsten en geniet met uw gezelschap van een smaakvol diner of uitgebreid buffet vooraf.

Uw personeelsvereniging heeft zin in een gezellige avond!
Met uw personeelsvereniging naar een voorstelling uit ons zeer gevarieerde theaterprogramma. Wij nodigen u graag uit om samen met u die voorstelling te vinden die past bij uw club of personeelsvereniging. Uiteraard zijn speciale groepskortingen bespreekbaar. Verder bieden wij u de mogelijkheid om na afloop van de voorstelling exclusief met uw gasten een drankje en hapje te nuttigen in één van onze sfeervolle foyers. Theater en Business gaan bij theater De Voorveghter echt samen!