chevron_left
chevron_right
Jeugd & familie

Woezel & Pip

Delen via

Woezel & Pip

Sprookjes uit de Tovertuin (2+)

De twee leukste, liefste én ondeugendste hondjes van Nederland zijn terug in De Voorveghter met een écht sprookjesfeest!

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee! Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen.

En dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Kom jij ook langs op het magische sprookjesfeestje? Dan kan je samen met de vriendjes zingen en dansen op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Dit nieuwe theateravontuur is het meest vrolijke theateruitje voor alle kindjes vanaf 2 jaar.

Kom verkleed naar het sprookjesfeest en ontmoet jouw vriendjes in het écht!
Om er een echt feest van te maken vinden Woezel en Pip het heel leuk als al hun theatervriendjes verkleed naar de voorstelling komen. Vóór en na de voorstelling kan je een mooi kleurwerkje maken in de foyer van het theater. En na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Jeugd & familie

Woezel & Pip