chevron_left
chevron_right
Delen via

VAKK

Titanic de Musical

Bij ‘Titanic’ denken de meesten aan het liefdesverhaal van Jack en Rose, zoals dat te zien was in de gelijknamige film. Maar iedereen aan boord van het schip had persoonlijke drama’s, keuzes en dromen.
Titanic de Musical bestrijkt alle klassen en legt de verhalen vast van iedereen aan boord van het schip: van arbeiders in het ketelruim tot eersteklas bedienden, van de armste passagiers, die hun spaargeld bij elkaar schraapten om derdeklaskaartjes naar Amerika te kopen tot aan enkele van de rijkste mensen van het Victoriaanse tijdperk.

Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een ruim 50 man sterke cast vertelt het verhaal van het schip en de mensen die aan boord waren op haar eerste en tevens laatste reis.

www.muziektheatervakk.nl