chevron_left
chevron_right
Muziek

Tribute to MTV Unplugged

Za 9 nov 20:15
Delen via

Tribute to MTV Unplugged

The Unplugged Experience

Zeventien rasmuzikanten geven een ongelofelijk eerbetoon aan het beste van de reeks ‘MTV Unplugged’ en brengen de nostalgie tot leven in De Voorveghter!

Wie aan ‘MTV Unplugged’ denkt, denkt aan de vocale uithaal van Kurt Cobain, Eddie Vedder die teksten op zijn arm schreef, de melancholie van Alice in Chains en de luchtigheid van Roxette. Maar vooral de sfeer en beleving is het grootste handelsmerk geweest van het succes van dit fantastische programma, dat met name zijn hoogtijdagen kende in de jaren 90.

Akoestische muziek herbeleven
The Unplugged Experience
laat akoestische muziek herleven en speelt daarbij vooral in op de veelzijdigheid van unplugged muziek. De muzikanten zijn door de wol geverfd en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld. Wat je gaat horen? Dé hits van Pearl Jam, Nirvana, Alanis Morisette, Eric Clapton, George Michael, Sinéad O’Connor, Oasis en Lenny Kravitz. Voor een extra dimensie zullen de muzikanten en vocalisten gedurende de show rouleren. Zo wordt het ene nummer uitgevoerd met enkel een gitarist en zangeres en het andere nummer met de complete band inclusief strijkers.

Een ware belevenis waar je gewoon bij moet zijn geweest!

 

Muziek

Tribute to MTV Unplugged

Za 9 nov 20:15