chevron_left
chevron_right
Muziek

Tigre Blanco

Za 16 sep 20:30
Delen via

Tigre Blanco

Radio Blanco

TIGRE BLANCO SPEELT IN BOSTHEATER GRAMSBERGEN

Een oude buizen radio, van de firma Radio Bell uit de jaren ’30, lag jaren lang te verstoffen in een oud theater en is door Tigre Blanco nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe stekker en wat liefde, en de radio kwam na jarenlange stilte weer krakend tot leven. Het maakt niet uit aan welke knoppen je draait, steeds hoor je hetzelfde programma met die ene stem en hij wil maar een ding, je ziel!

Voor Tigre Blanco is het al te laat, ze zijn bezeten door de radio en zijn stem. Hij dirigeert de muziek, fluistert de teksten in en stuurt ze op een zweterige roadtrip. In RADIO BLANCO het complete reisverslag. Met jullie als publiek op de stoel van de bijrijder.

TIGRE BLANCO is gypsy soul met een rauwe twist en doet denken aan de soundtrack van een film van regisseur Quentin Tarantino (what’s in a name). De brede sound is zowel geschikt voor een nachtclub in Andalusië, een juke-joint in Calexico, een festival, een theater in een middelgrote stad of een intiem huisconcert. De habitat van de tijger kent geen grenzen.

Let op! Deze voorstelling wordt gegeven in het bostheater in Gramsbergen. Kijk hier voor route en overige informatie.

Bostheater Gramsbergen

Muziek

Tigre Blanco

Za 16 sep 20:30