chevron_left
chevron_right
Bostheater Gramsbergen Muziek

This is Music!

Za 29 jun 20:30
Delen via

This is Music!

Een magisch muziekspektakel

Een uniek muzikaal spektakel, dat beleef je met This is Music!

Fanfareorkest CMV Hardenberg, bestaande uit 45 gepassioneerde muzikanten, treedt op met de coverband Plan B, Gerton Woudt (toetsen) en zangeres Marlijn Schroër. Samen zullen ze een brug slaan tussen klassieke fanfareklanken en hedendaagse muziekstijlen, waardoor een unieke harmonie ontstaat die het publiek zal betoveren.

“De setting van Het Bostheater biedt niet alleen een natuurlijke akoestiek die de muziek ten goede komt, maar ook een sfeer die bijdraagt aan de beleving. Terwijl de avondzon langzaam achter de bomen verdwijnt, zullen de eerste noten door de lucht trillen, een belofte van een avond vol muzikaal genot,” aldus Frederik Pullen van de muziekvereniging. Hij belooft een avond waarop de grenzen van genres vervagen en de kracht van muziek als universele taal eens te meer bevestigd wordt.

CMV Hardenberg is een bruisend fanfareorkest. De circa 45 talentvolle muzikanten hebben muziek en creativiteit hoog in het vaandel staan, en weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen betoveren met hun fanfareklanken. Het repertoire bestaat uit traditionele fanfaremuziek verrijkt met hedendaagse invloeden, wat zorgt voor een unieke en verfrissende muzikale ervaring.

Plan B bestaat uit vrienden die al meer dan 25 jaar samen muziek maken. Vanuit een grote band met alles erop en eraan zijn ze een aantal jaren geleden naar een heel intieme, akoestische setting gegaan. Plan B speelt in de kroeg, op het terras, op een bruiloft maar ook op de grotere podia en nu in Het Bostheater. De mannen zijn de sfeermakers van de  avond. Ze houden van interactie met het publiek, stralen veel plezier uit en spelen in op de gelegenheid. Zo switchen ze van ingetogen achtergrondmuziek naar de feestmakers van de avond. Het repertoire is breed en bestaat uit nummers van bands als De Dijk, Doe Maar tot aan Kings of Leon, Radiohead en Maroon 5.

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Bostheater in Gramsbergen.

Bostheater Gramsbergen Muziek

This is Music!

Za 29 jun 20:30