chevron_left
chevron_right
Bostheater Gramsbergen Muziek

The Green Monkeys

Vr 9 aug 20:30
Delen via

The Green Monkeys

We are going bananas

De in Gramsbergen wereldberoemde coverband The Green Monkeys komt naar Het Bostheater en verzorgt een uniek optreden dat past bij deze prachtige locatie!

Voor wie de band een beetje volgt, weet dat de muziekstijlen en muzieksmaak van Jeroen, Bram, Tim en Neil behoorlijk uiteenlopen. De rockformatie neemt je deze avond mee in hoe de band deze verschillen gebruikt om per jaar meer dan 60 tenten en feestzalen op de kop te zetten! Een avond vol bekende kneiters, maar er zal ook ruimte zijn voor ‘kleinere’ liedjes die je misschien niet direct bij deze band zou verwachten. De avond is nog niet tot in detail uitgestippeld, dus bereid je voor op een avond vol onverwachte wendingen en spontane muzikale hoogtepunten!

De afgelopen jaren hebben Jeroen Bril (gitaar), Tim Marsman (gitaar), Neil Altena (gitaar en zang) en Bram Regeling (drums, afkomstig uit Gramsbergen en omstreken, niet stilgezeten en flink aan de weg getimmerd. Het is een eigenzinnig stel muzikanten dat niet te vergelijken is met een coverband zoals je die gewend bent! Met hun eigen draai aan geliefde nummers, zorgen ze voor een onvergetelijke sfeer en krijgen ze het publiek gegarandeerd in beweging.

De energie en het enthousiasme van de band is opgepikt door onder andere de Zwarte Cross en de bekendheid van deze band verspreidt zich als een olievlek over het land. Hun toer omvat enkele tientallen optredens en ja, dit jaar staan ze dus in Het Bostheater in hun eigen thuisbasis Gramsbergen.

Wees klaar voor een storm aan knettergoede muziek!
We are going bananas with The Green Monkey

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Bostheater in Gramsbergen.

Bostheater Gramsbergen Muziek

The Green Monkeys

Vr 9 aug 20:30