chevron_left
chevron_right
Internationaal Locatie Höftekerk Muziek

The Celtic Tenors

Vr 19 apr 20:15
Delen via

The Celtic Tenors

From Ireland With Love

Liefde en romantiek komen nergens beter tot hun recht dan in het repertoire van de Celtic Tenors. Tel daar de bijzondere locatie van deze voorstelling bij op en je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke avond in de Höftekerk!

Vol passie bezingen ze de liefde in hun nieuwe bruisende show From Ireland With Love. Krachtige songs, sublieme harmonieën en onvervalste Ierse humor. Topingrediënten voor een avond met een lach en een traan. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast hun toeschouwers iedere keer weer. Drie unieke solostemmen, één unieke tenorsound!

The Celtic Tenors vormen al meer dan twintig jaar een briljant muzikaal trio, ongeëvenaard in charisma en muzikale virtuositeit. In het crossover-genre blinken ze uit met een grote variëteit van stijlen: van Ierse folk en traditionele nostalgische melodieën tot klassiek, van populair hedendaags repertoire tot oorstrelende a capella-songs. Laat het maar over aan James Nelson, Matthew Gilsenan en Daryl Simpson. Het zijn rasartiesten en muzikale genieën in hun genre. Ze leven voor wat ze doen en genieten zichtbaar van hun optredens en van hun interactie met het publiek.

Met hun virtuositeit en passie zijn ze het enige tenor-ensemble met een wereldwijd publiek en ze krijgen met gemak de grootste concertzalen vol. Voor zoveel klasse past maar één omschrijving: een muzikaal wereldfenomeen!

Internationaal Locatie Höftekerk Muziek

The Celtic Tenors

Vr 19 apr 20:15