chevron_left
chevron_right
Muziek

TikTok Tammo

Za 8 mrt 20:15
Delen via

TikTok Tammo

Tammo Zingt Folk

Was je er vorig seizoen bij? TikTok Tammo liet bij ons zien niet alleen een komisch, maar ook een muzikaal talent te zijn. Wat was het een leuke avond en wat was de belangstelling groot. Daarom hebben we hem natuurlijk weer geboekt!

Samen met zijn vijfkoppige liveband neemt Tammo je dit keer mee naar Ierland voor een verhaal zoals alleen hem dat kan overkomen. Een verrassende voorstelling met een mooie balans tussen het cabaret van TikTok Tammo en toegankelijke Ierse folkmuziek. Speciaal voor deze voorstelling heeft Tammo de tekst van Ierse folkmuziek vervangen door hertaalde en zelfgesreischreven streektaal teksten.

Tammo Zingt Folk: most d’r bie wezen!

TikTok Tammo
TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media en is uitgegroeid tot ambassadeur van Stad en provincie Groningen. En met recht, want heel het land kent ondertussen de uitspraak ‘dikke bak met bietn!’. Met enkele ‘viral’ video’s en acties is Tammo meermaals landelijk onder de aandacht geweest bij o.a. Vandaag Inside en Radio 2 en is hij een graag geziene gast bij het populaire platform Dumpert.

* De kaartverkoop voor deze voorstelling is in maart ’24 reeds gestart

Muziek

TikTok Tammo

Za 8 mrt 20:15