do 2 apr. 20:15 uur cabaret

Prijs: € 18,50

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Rayen Panday

Trigger

Rayen Panday, lid van Comedytrain, vraagt zich in zijn vijfde solo af wat er nog écht speciaal is? Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen, dwingt hij het ene na het andere lachsalvo af.

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden...

Over Rayen Panday:
Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.

www.rayenpanday.nl

Prijs: € 18,50

Inclusief koffie / thee en garderobe