chevron_left
chevron_right
Jeugd & familie

Dikkie Dik & ik (2+)

Do 28 dec 15:00
Delen via

Dikkie Dik & ik (2+)

Prentenboekjesfestival 'Dieren in de Tuin'

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!

Beleving staat centraal: twee voorstellingen aangevuld met vrij-spelmomenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders. Inmiddels een heerlijke traditie in de schoolvakantie!

Dikkie Dik & Ik
Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

Jeugd & familie

Dikkie Dik & ik (2+)

Do 28 dec 15:00