chevron_left
chevron_right
Te gast Theatercollege

Positief Gezond IJsselland

Wo 10 apr 19:30
Delen via

Positief Gezond IJsselland

Dromen Vangen

De beweging Positief Gezond IJsselland organiseert de interactieve theatervoorstelling Dromen Vangen. De voorstelling inspireert, ontroert en laat vooral zien waar gezondheid nu echt om draait. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die benieuwd is naar een brede blik op gezondheid. Kijk, lach, leer én doe actief mee!

Dromen Vangen gaat over een brede blik op gezondheid. Gezondheid is namelijk zoveel meer dan de afwezigheid van ziekte en klachten. Gezondheid is een totaalplaatje van hoe iemand leeft en zich voelt, ook wel Positieve Gezondheid genoemd. Vanuit deze brede blik richt je je niet (alleen) op wat niet goed gaat, maar juist op wat wel goed gaat en wat je belangrijk vindt.

Regionale beweging Positief Gezond IJsselland
In de regio werken verschillende partijen samen voor een brede blik op gezondheid. Dit doen ze vanuit ‘de Regionale beweging Positief Gezond IJsselland’. De partijen inspireren inwoners en professionals en zorgen onder andere voor trainingen.

Programma
Je bent vanaf 18.45 van harte welkom, de voorstelling start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Na afloop is er ruimte om met anderen door te praten over jouw blik op gezondheid en de voorstelling.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan!

 

Te gast Theatercollege

Positief Gezond IJsselland

Wo 10 apr 19:30