vr 1 okt. 20:15 uur theatercollege

Prijs: € 24,00

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Omdenken

Zoals verwacht loopt alles anders

Had je net alles een beetje op de rails, vakantiegeld binnen, de zon scheen, werd opeens je nieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders, of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen?
Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?

In een mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen!

Deze voorstelling zou al in het voorjaar van 2020 gespeeld worden maar is vanwege de situatie rond het COVID-19 virus verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

www.omdenken.nl/theatershow

Prijs: € 24,00

Inclusief koffie / thee en garderobe