chevron_left
chevron_right
Toneel

Nieuwe Buren

Vr 21 mrt 20:15
Delen via

Nieuwe Buren

Naar het boek van Saskia Noort

Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een nieuwbouwwijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe buren kennen: het vrijgevochten stel Steef en Rebecca. Beide echtparen lijken het perfecte leven en een gelukkig huwelijk te hebben, maar schijn bedriegt. Er ontstaan intriges, liefdesaffaires en de spanningen tussen de personages lopen hoog op. Geheimen worden onthuld en de levens van de buren raken steeds meer verstrengeld. Totdat ze erachter komen dat er geen weg terug meer is…

Met Jan Kooijman, Edwin Jonker, Shanna Slaap en Nyncke Beekhuyzen.

“Nieuwe Buren speelt met de spanning van alledaagse situaties, herkenbare fantasieën en biedt een inkijkje in zowel het uitkomen van angsten als verlangens die de kop opsteken als we ons door onze dagelijkse verbeelding laten leiden. Dat is niet alleen sexy en spannend, maar ook doodeng. Juist in het theater, waar we de acteurs bijna kunnen aanraken, hun zweet kunnen ruiken en hun zindering kunnen voelen, komt dit verhaal goed tot zijn recht.” – Scriptschrijver Bart van den Donker (De Profundis, Siegfried & Roy, Wat mijn man niet weet, Avondshow met Lubach).

Nieuwe Buren is in Nederland een van de populairste boeken van Saskia Noort en werd succesvol verfilmd tot een langlopende televisieserie voor RTL en Videoland.

Toneel

Nieuwe Buren

Vr 21 mrt 20:15