chevron_left
chevron_right
Muziek

Niels Geusebroek

Za 23 nov 20:15
Delen via

Niels Geusebroek

Sings Coldplay

Fan van Coldplay? Dan is dit de avond voor jou!

Niels Geusebroek brak in 2011 bij het grote publiek door na zijn deelname aan The Voice. Nu staat hij in De Voorveghter en speelt hij alle grote Coldplay hits!

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis en zo ook voor Niels. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken voor de singer-songwriter Coldplay tot een tijdloze band: “Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen.”

Biografie
Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en was daarmee al te zien op festivals als Lowlands & Pinkpop. Na zijn deelname aan The Voice volgde al snel zijn eerste hit Year of Summer, waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving en in 2013 volgde ook zijn eerste solo-hit Take Your Time Girl dat met platina werd bekroond. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Een avondje Coldplay met Niels? Dat kan niet anders dan een groot feest worden!

Muziek

Niels Geusebroek

Za 23 nov 20:15