chevron_left
chevron_right
Bostheater Gramsbergen Muziek

Nederlandstalige Muziekavond

Vr 24 mei 20:30
Delen via

Nederlandstalige Muziekavond

Nederlandstalige Muziekavond

Het Bostheater trapt het zomerseizoen af met een heerlijke Hollandse avond!

“Piratenfeesten, geheime zendermuziek en Nederlandstalig repertoire zijn enorm populair. Vroeger al en nu nog steeds. Kijk maar naar hits als Engelbewaarder en Leef. Grote hits en daar moeten wij ook iets mee,” was de gedachte van de theaterwerkgroep Stichting ProGram. Dat heeft geleid tot een Nederlandstalige muziekavond met Hans van der Velde, Joy Woelders en Lucas & Gea.

Hans van der Velde is in Gramsbergen en omstreken wel bekend. Deze slager begon bijna veertig jaar geleden met optreden op een personeelsfeestje en is niet meer gestopt. Zong hij eerder alleen covers, tegenwoordig zingt hij ook eigen nummers.

Joy Woelders is een echte entertainer met een eigen stijl. Tijdens zijn optredens hoor je de grootst Nederlandse hits en zijn eigen repertoire. Met nummers als ‘Huis op Wolken’, ‘Dit Is De Man’, en ‘Bella Italia’ kreeg Joy veel airplay op de landelijke radio. Ook stond hij op het Mega Piratenfestijn, het Truckstar Festival en de RADIONL Zomertour.

Lucas & Gea, zij zijn al jaren één van de bekendste Hollandstalige duo’s van Nederland. Zij hebben met ‘Steeds Weer Huil Je’, ‘De Waarheid’, ‘Ik Geloof In Alles Wat Ik Doe’ en de zomerknaller ‘Oh, Wat Een Hitte’ al menige hits op naam en diverse Top100-noteringen. Een optreden van de populaire Lucas & Gea staat garant voor een muzikaal feestje!

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Bostheater in Gramsbergen.

Bostheater Gramsbergen Muziek

Nederlandstalige Muziekavond

Vr 24 mei 20:30