chevron_left
chevron_right
Theatercollege

Meester Mark

Do 24 okt 20:15
Delen via

Meester Mark

De grappigste taalfoutjes uit de klas

De bekendste meester van Instagram komt naar De Voorveghter met de grappigste kinderlogica en allerleukste taalfoutjes!

Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media. Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Mark van der Werf vertelt met veel vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan.

Grappig, vertederend en herkenbaar!
Uiteraard staat hij ook stil bij briljante taalingevingen die leerlingen hebben. Mark deelt veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. Een voorstelling waar je non stop om kunt lachen en ook nog iets van opsteekt. Want van al die grappige, vertederende en soms ontroerende ‘kinderlogica’, valt meer te leren dan je misschien zou denken!

Alleen al op Instagram (meer dan 380.000 volgers) bereikt Mark elke maand meer dan een miljoen mensen. Nieuwsgierig geworden? Onder de naam meester_mark vind je op zijn instagram-account alvast een hele verzameling taalfoutjes!

Het boek De grappigste taalfoutjes uit de klas haalde de Bestseller Top 60. In 2023 bracht Meester Mark met succes zijn favoriete anekdotes en taalfoutjes naar de theaters, een tournee die hij voortzet in het nieuwe seizoen. De pers was er razend enthousiast over.

‘Een eerbetoon aan het onderwijs. De voorstelling is niet alleen vermakelijk, maar ook ontroerend.’ – Musicalsites.nl

 

Theatercollege

Meester Mark

Do 24 okt 20:15