chevron_left
chevron_right
Muziektheater Te gast

Ledenavond Rabobank Vaart en Vechtstreek

Di 23 apr 20:00
Delen via

Ledenavond Rabobank Vaart en Vechtstreek

Samen sterk

Beleef de magie van dans, de muzikale klanken van zanger Hendrik-Jan Bökkers en een schatkamer aan verhalen van boswachter Arjan Postma!

Rabobank bestaat dit jaar 125 jaar. Samen met onze leden vieren we graag de kracht van de coöperatie. Al jaren zetten we ons gezamenlijk in voor een betere wereld. We nodigen onze leden daarom van harte uit voor onze ledenavond Samen sterk.

Laat je verrassen door een gevarieerd programma dat de zintuigen prikkelt. Geniet van de muzikale klanken van zanger Hendrik Jan Bökkers, laat je betoveren door de dans van performer Joey Schuit, en laat je inspireren door de aansprekende verhalen van boswachter Arjan Postma. Die samen met zijn trouwe metgezel Skipper, vertelt over de bijzondere parallellen tussen de dieren, natuur en ons dagelijks leven.

Programma
Je bent vanaf 19:30 uur van harte welkom. Vanaf 20:00 uur start het programma in de theaterzaal en er is geen pauze.
Rond 21:30 uur komt het programma tot een feestelijke afsluiting. En na afloop is er de gelegenheid om na te praten en te genieten van een drankje in de foyer.

Lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek
Als lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek kan je deze avond exclusief bijwonen. Bestel je een kaartje, dan betaal je als lid € 7,50 per persoon. Dit is inclusief twee drankjes en een lekkernij.

De kortingscode tref je in een mailing aan de leden van de bank, die eind maart door Rabobank Vaart en Vechtstreek is verstuurd. Heb je geen mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar communicatie.mon@rabobank.nl voor een kortingscode.

Note: Maak je gebruik van een rolstoel of ben je slecht ter been? Deze plaatsen kun je uitsluitend per mail reserveren via info@voorveghter.nl

Muziektheater Te gast

Ledenavond Rabobank Vaart en Vechtstreek

Di 23 apr 20:00