chevron_left
chevron_right
Muziek

Koninklijke Luchtmacht

Vr 12 apr 20:00
Delen via

Koninklijke Luchtmacht

The Jukebox

Orkest Koninklijke Luchtmacht speelt verzoeknummers van publiek!

Regelmatig maakt de luchtmacht gebruik van ons luchtruim voor oefeningen om hun vaardigheden op peil te houden. Dit kan natuurlijk hinder veroorzaken voor mensen die onder of in de buurt van laagvliegroutes en -gebieden wonen. Daarom organiseert de Gemeente Hardenberg dit concert samen met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht voor inwoners uit de gemeente! Ze spelen alles wat je wilt horen door middel van een moderne ‘Jukebox’!

Kies de tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack klinken, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song door samen met het orkest de speellijst van het concert te bepalen.
Hoe werkt het? Bezoekers kunnen bij aankomst een QR-code scannen met hun smartphone en dan op de weergegeven website kiezen welke muziekstukken men graag zou willen horen tijdens deze avond. Er hoeft geen app geïnstalleerd te worden en de privacygegevens zijn gewaarborgd. Gekozen kan worden uit een grote variëteit van muziekstukken: van filmmuziek tot popmuziek en van house tot marsmuziek. Op het grote led-scherm achter het orkest kunnen de stemmingen worden bekeken in de zaal. Een interactief concert dus!

Solisten: Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg.
Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van dirigent Lode Mertens.

Kijk voor meer informatie op www.orkestklu.nl.

 

Muziek

Koninklijke Luchtmacht

Vr 12 apr 20:00