chevron_left
chevron_right
Musical Muziektheater

Je, Anne

Za 2 mrt 20:15
Delen via

Je, Anne

Gebaseerd op het Dagboek van Anne Frank

Het tijdloze verhaal uit de dagboeken van Anne Frank keert terug in de theaters en wel in een bijzondere versie. In Je, Anne vormen liedjes en dagboekfragmenten (en soms een combinatie van beide) een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode. Het verhaal blijft hierbij volledig trouw aan de feiten zodat het de ware Anne Frank laat zien.

Je, Anne vertelt wat zich afspeelde in het Achterhuis in deze twee jaren. De vele moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook de onderlinge warmte en momentjes van hoop worden belicht. Centraal staan het persoonlijke verhaal van Anne en de dagboeken waarin ze dit neerschreef. Ze geven een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van het jonge meisje dat ondanks alles altijd optimistisch wist te blijven. De verhalen in haar dagboeken ondertekende ze steevast met ‘Je, Anne’.

Cast: Chris Tates (Otto Frank), Silvana Rocha (Anne), Marleen van der Loo (Edith Frank), Floor Brüggenwirth (Margot), Wim van den Driessche (Hermann van Pels), Mariska van Kolck (Auguste van Pels), Sem Konijn (Peter van Pels), Jasper Kerkhof (Fritz Pfeffer).

Inleiding om 19.30 uur
Voorafgaand aan de voorstelling is er een inleiding in onze foyer. Deze wordt verzorgd door de producent van deze productie: Mark Vijn. Tijdens de inleiding zal met name worden ingegaan op de situatie vóór de onderduikperiode, de totstandkoming van deze productie, en wat er na de onderduikperiode is gebeurd. Daarnaast wordt de inleiding vergezeld door een kleine tentoonstelling die je op eigen gelegenheid kunt bezoeken in onze foyer.

De inleiding begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaartje voor de voorstelling.

 

Musical Muziektheater

Je, Anne

Za 2 mrt 20:15