chevron_left
chevron_right
Toneel

Huub Stapel

Vr 2 feb 20:15
Delen via

Huub Stapel

Alleen Familie

Na een sterrenregen van lovende recensies en uitverkochte zalen komt ‘onze’Huub Stapel terug met zijn succesvolle voorstelling  Alleen Familie.

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie. ‘Kum se auch kieke?’

 

Huub Stapel is een geboren verteller in Alleen Familie

Dagblad van het Noord (4 sterren)

Met schwung vertelt Huub Stapel je zijn familiegeschiedenis.

de Volkskrant (4 sterren)

Huub Stapel is een begenadigd verteller. Bij zijn voorstelling Alleen Familie hang je bijna de volle twee uur ademloos aan zijn lippen.

de Telegraaf (4 sterren)

Prachtig zijn de verder sober uitgevoerde liedjes waarmee hij zijn verhaal opluistert.

Theaterkrant

Alleen familie is een warme voorstelling waarmee Stapel zich deels opnieuw uitvindt. Ook dat is erg mooi.

Scenes
Toneel

Huub Stapel

Vr 2 feb 20:15