za 27 mrt. 20:15 uur muziek theaterconcert

Prijs: € 24,00

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Her Majesty

Are You Ready For The Country

Deze voorstelling zou al in het voorjaar van 2020 gespeeld worden maar is vanwege de situatie rond het COVID-19 virus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor dit optreden. Kaartkopers zijn via de mail of telefonisch op de hoogte gesteld. 

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock.

Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. Her Majesty, de band rond Bertolf Lentink en Jelle Paulusma, speelt onder meer werk van de pioniers zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark, countryrockhelden van een decennium later zoals The Band, CCR en Grateful Dead en muziek van meer eigentijdse artiesten, denk aan Wilco en The Jayhawks.

...wat is het een zegen voor de zalen – en de bezoekers – dat deze vijf muzikanten elkaar gevonden hebben. (...) muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Probeer elders maar eens een vijfmansband met vijf van zulke stemmen te vinden. Alles messcherp’ - Dagblad van het Noorden

www.hermajesty.nl

 

Prijs: € 24,00

Inclusief koffie / thee en garderobe