chevron_left
chevron_right
Muziek

Hanssi Kaiser

Vr 18 okt 20:15
Delen via

Hanssi Kaiser

Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

ETWAS GANZ ANDERES!

Zin in een ouderwets gezellig Oktoberfest met alleen maar originele Duitse Schlagers? Hanssi Kaiser is klaar om De Voorveghter op z’n kop te zetten met zijn Schlager Tribute Show! Fan van het eerste uur of nieuwkomer, deze show dompelt je onder in de tijdloze melodieën en nostalgische charme van dit heerlijke genre.

Hanssi Kaiser brengt de geest van iconische schlagerartiesten zoals Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Peter Maffay, Heino, Ronald Kaiser en anderen tot leven, waardoor zowel bekende hits zoals “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Michaela” even als verborgen juweeltjes zoals “Wunder gibt es immer wieder”, “Amarillo” en “Du bist viel zu schön” opnieuw worden beleefd.

De show creëert een intieme theatersfeer, waarbij het podium verandert in een Schlager-spektakel, zoals het er oorspronkelijk uitzag. De visuele elementen, kostuums en arrangementen nemen je mee terug naar die tijd van vreugdevolle melodieën en oprechte teksten. Niet alleen de muziek, ook anekdotes en feitjes uit de jaren 70 komen voorbij en maken van dit muziekfestijn een onvergetelijke en onvervalste Schlager-avond!

Muziek

Hanssi Kaiser

Vr 18 okt 20:15