chevron_left
chevron_right
Muziek Theaterconcert

Elvis The Music

Vr 8 mrt 20:15
Delen via

Elvis The Music

The King

Een muziekavond met Erwin Nyhoff is altijd een feestje, maar met de nummers van Elvis wordt het een grandioos feest!

Bij ons brengt hij een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootse artiest die er was: Elvis Presley. En hij komt niet alleen, hij neemt een superband inclusief blazers, backingvocals én beeld & decor mee.

Elvis Presley, ‘The King’ is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière, nam hij meer dan 700 songs op met als hoogtepunten Always on My Mind, That’s Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel.

Hij ontketende voor het eerst massahysterie tijdens concerten, wist in diverse stijlen uit te blinken en is ontelbare keren nagedaan. Zijn invloed is zo groot dat hij na zijn dood vaak in levende lijve werd gesignaleerd.

In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke spetterende liveshow in the spirit of Elvis Presley.

Erwin Nyhoff is in de rol van The King, een perfecte verschijning en is als artiest méér dan hot, hij tourt momenteel met de bluesshow van Johan Derksen én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee.

 

Muziek Theaterconcert

Elvis The Music

Vr 8 mrt 20:15