chevron_left
chevron_right
Toneel

Een Rits Te Ver 2.0

Di 10 dec 20:15
Delen via

Een Rits Te Ver 2.0

Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé e.a.

Je dacht dat Harrie niet terug zou komen? Niks is minder waar! 

Deze hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is door regisseur én tekstschrijver Jon van Eerd volledig in een nieuw jasje gestoken. Hij is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd!

Campingperikelen
Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord?

Er zit maar één ding op om daar achter te komen: zelf komen kijken! Dat het een kolderieke avond gaat worden is wel zeker, tenslotte is er maar één koning van de komedie en dat is Jon van Eerd. Samen met een topcast, beleef je een hilarische avond waarvan je nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben!

met Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen, bijgestaan door Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé en Dick Cohen.

Toneel

Een Rits Te Ver 2.0

Di 10 dec 20:15