jeugd & familie 4+

Prijs: € 17,50

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Doornroosje de musical

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.

Met deze familievoorstelling brengt Van Hoorne Entertainment weer een betoverend sprookje naar De Voorveghter. Een magische musical voor de hele familie!

In een land hier ver, ver vandaan leeft het prachtige prinsesje Doornroosje (Sita Vermeulen). Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Ze wordt 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Adviesleeftijd: 4+

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Komt het Zien!
Stichting Komt het Zien! maakt deze voorstelling mogelijk voor mensen/kinderen die blind of slechtziend zijn. Dankzij een live audiobeschrijving en speciale inleiding kun je alles volgen! Stuur voor het reserveren van deze plekken een mail naar info@voorveghter.nl of bel tijdens openingstijden naar 0523-280350.

www.vanhoorne.com

Prijs: € 17,50

Inclusief koffie / thee en garderobe