chevron_left
chevron_right
Cabaret Comedy

Comedytunes

Za 24 feb 20:15
Delen via

Comedytunes

Comedy night

Valt er ooit genoeg te lachen? Nee. En daarom is een avondje Comedytunes onmisbaar in ons programma!

Bereid je voor op een avondje met zes van de beste comedians van Nederland én een hilarische MC die de boel aan elkaar praat. Of het nou bekende namen zijn of opkomende talenten, de maffe verhalen van de comedians zorgen dat je automatisch gelukshormonen aan gaat maken. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Wie je gaat zien? Hou je vast: niemand minder dan Ruud Smulders, Jasper Nieuwenhuis, Tom Sligting , Martijn Kardol, Vincent Geers & Fuad Hassen komen je een té gekke avond bezorgen op 3 verschillende locaties in De Voorveghter. Laat je verrassen!

Eerst graag even weten welk vlees je in de kuip hebt? We stellen de mannen kort aan je voor:

Ruud Smulders
Ruud Smulders is een van de bizarste comedians van Nederland. Het universum waaruit Ruud vertelt of zoals hij het zegt het Rudiversum is raar, bizar en zonder logica.  Doe je veiligheidsgordels om en ga als een komeet samen met Ruud door het Rudiversum. Tip: neem een schone broek mee.

Jasper Nieuwenhuis
Onze plaatsgenoot! Hardenberger Jasper Nieuwenhuis is een comedian met een scherp oog voor het dagelijks leven. Zijn verhalen over zijn werk als docent zijn hilarisch! Jaspers improvisaties zijn erg leuk en hij weet elke zaal snel naar zijn hand te trekken, een aanrader!

Tom Sligting
Tom is één van de eerste comedians in Nederland. Deze  geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.

Martijn Kardol
Als cabaretier beleefde Martijn een ware kickstart. Na de publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival 2014, won hij alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En vervolgens ook nog de jury,- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival met zijn programma ‘Jongensboek’. En dat allemaal in één seizoen!

Vincent Geers
Vincent is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Fuad Hassen
Fuad is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij won in 2013 de finale van de Camerettenfestival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden. Fuad speelt avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Vogel vrij. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Een comedian die je niet snel vergeet.

 

 

 

Cabaret Comedy

Comedytunes

Za 24 feb 20:15