za 8 feb. 20:15 uur cabaret

Prijs: € 18,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Cabarestafette

Drie aanstormende talenten voor de prijs van één!

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals.
De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

We zijn er trots op dat het Hardenbergse publiek graag nieuwe talenten ziet. Het afgelopen seizoen hadden we een fantastische avond met Kasper van der Laan, Jeroen’s Clan en Glodi Lugungu! En ooit stonden Brigitte Kaandorp, Bert Visscher en Theo Maassen in Cabarestafette!

UPDATE 6 januari 2020
Inmiddels is de programmering bekend! En dat belooft weer veel goeds! Jasper van der Veen, Marco Lopes en Rosa da Silva komen naar Hardenberg:

Rosa da Silva
Rosa neemt je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Voor het eerst was er gegrinnik en gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Er zat niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.
Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Haar schurende personages zorgen voor plaatsvervangende schaamte en de eeuwige clichématige strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar.

Marco Lopes
Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival:
NRC: “Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.”
Jury Leids Cabaret Festival: “Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.”

Jasper van der Veen
Jasper van der Veen is de winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. Hij komt uit Groningen en woont in Amsterdam, studeerde politicologie aan de UvA en stapte in 2011 voor het eerst het comedypodium op. In 2012 en 2013 stond hij in de finales van het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, tussendoor studeerde hij af aan kleinkunstopleiding Thopss. Na deze avonturen was Jasper van mei 2016 tot november 2018 lid van Comedytrain en vaak te zien in Toomler. Op dit moment werkt hij aan zijn eerste avondvullende programma, schrijft en schaaft in comedyclubsspeelt verder in de line-up van Cabarestafette en toert als support-act met Jeroen Leenders en Roué Verveer.

www.cabarestafette.nl

Prijs: € 18,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe