chevron_left
chevron_right
Jeugd & familie

Brandweerman Sam!

Delen via

Brandweerman Sam!

Avontuur op Dino Eiland (2+)

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg en daarom komt de held van de buurt terug naar De Voorveghter met een gloednieuw theateravontuur!

Samen met het brandweerteam, Mandy en al hun vrienden komt Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! – Avontuur op Dino Eiland.

Het verhaal
Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit zich aan bij de zoektocht, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven. En na even aandringen mag ook de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen aan de zoektocht samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken de twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! 

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens deze vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

Knutsel jouw mooiste dino en ga op de foto met het brandweerteam!
Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. En Brandweerman Sam vindt het erg leuk als alle jonge bezoekers verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater komen!

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Jeugd & familie

Brandweerman Sam!