chevron_left
chevron_right
Bostheater Gramsbergen Muziek

Bauke Bakker & The Soul Cages

Vr 7 jun 20:30
Delen via

Bauke Bakker & The Soul Cages

A Tribute to Sting & The Police

Helaas gaat de voorstelling wegens ziekte van één van de bandleden niet door. Bezoekers worden door ons of Het Bostheater Gramsbergen per mail geïnformeerd.

Iedereen die hem bij Her Majesty aan het werk heeft gezien weet dat podiumbeest Bauke Bakker de best zingende drummer én de best drummende zanger van Nederland is. Met The Soul Cages brengt hij in het Bostheater Gramsbergen een majestueus eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police.

De studiomuzikanten braken eind jaren zeventig door met wereldhits als ‘So Lonely’, ‘Roxanne’ en ‘Message In A Bottle’, waarna Sting nog jarenlang de hitlijsten beklom met indrukwekkende sferische liedjes.
Bauke laat horen hoe hij als drummer beïnvloed is door de totaal eigen stijl van Stewart Copeland en weet ondertussen Stings unieke stemgeluid op fenomenale manier te benaderen. “Een fenomeen.” (De Gelderlander)

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in het Bostheater in Gramsbergen.

Bauke Bakker is fantastisch. Wie de fenomenale zang van Sting en het razendknappe drumwerk van Stewart Copeland combineert in één persoon is een fenomeen.

De Gelderlander
Bostheater Gramsbergen Muziek

Bauke Bakker & The Soul Cages

Vr 7 jun 20:30