zo 26 jun. 15:00 uur muziek theaterconcert

Prijs: € 18,00

Inclusief koffie/thee

Delen via

Jan Vayne en Jan Wolfkamp in het BOStheater

Instant Composing

Wie kent hem niet? Jan Vayne, de virtuoze pianist met zijn lange wapperende haren. We zijn erg blij deze befaamde musicus te hebben gestrikt voor een optreden in Het Bostheater.

Al op vierjarige leeftijd kreeg hij pianolessen. Jan Vayne heeft vele cd’s uitgebracht, waarvan verschillende de platinastatus behaald hebben. Zijn piano-improvisaties van popmuziek (van onder meer Queen) bezorgden hem in Nederland landelijke bekendheid. Samen met Armin van Buuren heeft hij het album Classical Trancelations (een mengeling van trance en klassieke muziek) en het nummer Serenity gemaakt. Muziek stroomt uit zijn vingers; hij combineert barok met rock and roll, mengt jazz met folk of improviseert jouw favoriete ballade dwars door een sonate van Bach.
 
En Jan Vayne komt niet alleen naar Het Bostheater. Drummer/percussionist/loopist Jan Wolfkamp is een geluidsgevoelmens. En dat zie je ook terug aan zijn setup. Een combi van een drumset met (hand)percussie, gekke, bijzondere geluiden en natuurlijk de elektronische drums en loops. Hij noemt het zelf zijn “drumkitchen”. 

De Dalfsenaar speelde met Robert Long, Freek de Jonge en t Ernest Beuving, maar is ook bekend van zijn optredens met Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk.

Bostheater Gramsbergen

Prijs: € 18,00

Inclusief koffie/thee