Hoe gaat De Voorveghter om met het coronavirus?
De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voor ons voorop en wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op. Bekijk onze maatregelen zorgvuldig voordat u een voorstelling bij ons bezoekt, zodat u goed voorbereid bent. We zijn immers samen verantwoordelijk voor het naleven van deze richtlijnen, zodat iedere bezoeker veilig kan genieten van een vertrouwd avondje uit in De Voorveghter!

De bezoekers van voorstellingen waarvan inmiddels zeker is dat deze geannuleerd of verplaatst worden hebben van ons persoonlijk bericht gehad. Hier treft u een overzicht aan van deze voorstellingen.

Hoe kan ik online kaarten bestellen?
Via www.voorveghter.nl kunt u 24 uur per dag reserveren en online zelf uw stoel kiezen bij de meeste voorstellingen, ook op uw mobiel of tablet. Via de knop 'Bestel nu' bij de voorstellingen komt u in een inlogscherm.

>Heeft u al een account bij De Voorveghter? 
U kunt inloggen met uw e-mailadres als dat bij ons bekend is en het wachtwoord gebruiken dat u heeft aangemaakt bij eerdere internetbestellingen. Heeft u nog geen wachtwoord, maar is uw e-mailadres wel bij ons bekend, dan kunt u het systeem een automatisch gegenereerd wachtwoord naar uw mailadres laten zenden. Dit wachtwoord kunt u later zelf aanpassen in uw gegevens bij 'Mijn Voorveghter'.

>Heeft u nog geen account? 
Dan kunt u een nieuw account aanmaken. Door op de knop ‘ik wil een account aanmaken’ te klikken krijgt u een scherm waar u uw persoonlijke gegevens kunt invullen en kunt inschrijven.

De voordelen:
- U kunt inloggen in Mijn Voorveghter, waar u uw bestellingen overzichtelijk kunt terugvinden.
- U kunt Vriend worden van De Voorveghter en geniet zo van extra voordelen.
- U kunt betalen met uw digitale tegoed.
- Uw gegevens worden onthouden, u hoeft ze niet bij elke bestelling opnieuw in te voeren.

>Stoel kiezen
U kunt kiezen of u het systeem de beste plaatsen laat kiezen, of zelf uw stoelen kiezen.
Als u het systeem laat kiezen hoeft u alleen het aantal stoelen in te vullen.
Als u zelf uw stoelen wilt kiezen, hoeft u géén aantal stoelen in te vullen. Dit doet u vervolgens in de plattegrond van de voorstelling.

Let op: In verband met de coronamaatregelen kunt u tijdelijk niet zelf uw stoel uitkiezen. Op de avond zelf krijgt u van ons een plek toegewezen en wordt u veilig onze zaal in- en uitgeleid. 
 
>Uw stoel kiezen
Door de verschillende kleuren kunt u zien welke stoelen beschikbaar zijn en welke gereserveerd of geblokkeerd zijn. Door met uw muis over een stoel te bewegen kunt u zien welke rij en stoelnummer deze heeft.
 
Door middel van muisklikken kunt u het gewenste aantal stoelen selecteren. Wij vragen u zoveel mogelijk aan te sluiten bij het reserveren, of minimaal 2 stoelen ruimte te laten. Het systeem geeft aan of u een correcte keuze heeft gemaakt, en welke stoelen u heeft gereserveerd, u ziet dit rechts naast de plattegrond. Vervolgens klikt u op 'bestellen'.

U heeft per voorstelling in uw bestelling 20 minuten de tijd om de reservering af te ronden, na 20 minuten worden de stoelen weer vrijgegeven. Bij iedere volgende voorstelling die u reserveert binnen dezelfde bestelling starten deze 20 minuten opnieuw. Na uw reservering kunt u verder winkelen en meer voorstellingen boeken, of afrekenen.
 
In het afrekenscherm kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. Ook kunt u hier een Voorveghter-Vriendenlidmaatschap aangaan. Het systeem houdt dan automatisch rekening met de korting die geldt voor een aantal Vriendenvoorstellingen. U krijgt een reserveringsbevestiging toegezonden per mail.

Hoe werkt een digitaal tegoed?
Indien u kaarten voor een voorstelling annuleert ontvangt u van ons geen papieren tegoedbon meer, maar een digitaal tegoed. Dit tegoed is persoonsgebonden, onbeperkt geldig en kunt u inzetten bij uw volgende bestelling bij De Voorveghter. Als u kaarten bestelt via de website en u beschikt over een tegoed, dan vraagt het systeem of u dit tegoed wilt verrekenen met deze bestelling. Het systeem houdt alle transacties bij en via uw persoonlijke omgeving in 'Mijn Theater' kunt u de laatste transacties opvragen en uw huidige saldo controleren. U kunt het digitale tegoed ook gebruiken bij reserveringen via de Theaterkassa.

Heeft u nog een Voorveghter cadeaukaart of een VVV cadeaubon? Laat deze dan voorafgaand aan uw online bestelling aan de kassa van De Voorveghter omzetten in een digitaal tegoed. U kunt uw tegoed dan direct inzetten bij uw online bestelling of aankoop aan de Theaterkassa.