Het gaat om... jouw bevlogenheid

Bedrijfsleider Theater De Voorveghter
36 uur per week

Het gaat om jou
Beweeg jij je makkelijk onder mensen en maak je het ze graag naar de zin? Ben je stressbestendig en geef je gemakkelijk leiding? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en weet jij wat nodig is om horecaservice met optimale gastvrijheid te coördineren? En heb je affiniteit met theater en cultuur?

Maak het dan in Hardenberg als… bedrijfsleider van het theater De Voorveghter!

Theater De Voorveghter
Theater De Voorveghter is in 1989 ontstaan uit een kleine zaal waarin al verschillende jaren kleinschalige culturele activiteiten plaatsvonden. Door de jaren heen is de capaciteit van het theater sterk uitgebreid. De Voorveghter beschikt over twee zalen (grote zaal met ruim 450 stoelen en een kleine zaal met 140 stoelen). Het theater zorgt ervoor dat de bezoeker een warm welkom krijgt in een sfeervolle accommodatie om te kunnen genieten van een ontspannen avondje uit. En voor een gevarieerd programma, zodat iedere bezoeker terecht kan voor een mooie voorstelling. Daarnaast heeft het theater een laagdrempelige podiumfunctie voor amateurverenigingen, scholen en het bedrijfsleven.

Hier gaat het om
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de horeca, planning, schoonmaak en onderhoud van het theater en ben je eerste aanspreekpunt voor de (horeca) medewerkers én de klant tijdens verhuringen. Jij zorgt ervoor dat alles binnen het theater op rolletjes loopt. We zoeken iemand die goed kan managen maar zelf ook als gastheer/gastvrouw meewerkt.

De bedrijfsleider die wij zoeken is een echte duizendpoot, creatief, veelzijdig, een netwerker, organisator, verbinder en flexibel. Je bent servicegericht en een echte gastheer/ gastvrouw die in staat is een goede sfeer in De Voorveghter te realiseren. Je kunt daarnaast verbinding leggen tussen het theater, het amateurveld, de zakelijke markt en de (lokale) horeca die daarbij past. Je bent (mede)verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de organisatie die te maken hebben met het publiek en je bent gastvrij naar de gasten en artiesten. Je denkt mee en adviseert onder andere over de marketingcommunicatie (promotie en omzet-verhogende activiteiten) van theater De Voorveghter en je bent flexibel en vindt het niet erg om met regelmaat in avond- en weekenduren te werken. Je bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Hardenberg.

Je kunt goed organiseren en communiceren, je bent ondernemend, je hebt het vermogen om met kleine budgetten grootse dingen neer te zetten en je kunt creatief oplossend denken en werkt zelfstandig binnen het hele team van Theater De Voorveghter.

Dit breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Certificaten voor Sociale Hygiëne, HACCP en BHV of de bereidheid om die op korte termijn te halen;
 • Bij voorkeur kennis van en een netwerk binnen de gemeente Hardenberg;
 • Vaardigheid in het gebruik van MS-Office software;
 • Analytisch denkvermogen.

Dit bieden wij 

 • Aanvangssalaris tussen € 2.521 en € 3.732 (functieschaal 8), met doorgroeimogelijkheden naar € 4.208 bruto per maand (schaal 9) op basis van 36 uur per week;
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Met de mogelijkheid voor een verlenging voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Volop mogelijkheden om flexibel te werken;
 • Ontwikkel jezelf met onze Hardenberg Academie;
 • 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) die je kan besteden aan zaken die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan extra vrije dagen of de aanschaf van een fiets.

Enthousiast geworden?
Fijn! Mail dan jouw motivatie en CV naar solliciteren@hardenberg.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022061. Solliciteren kan tot en met 31 juli 2022.

Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of de procedure? Mail dan met Jan Maarten Veurink, directeur Theater De Voorveghter via janmaarten.veurink@hardenberg.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met HR via het telefoonnummer 0523 289 333.

Goed om te weten

 • De 1e sollicitatiegesprekken staan gepland op 3 augustus 2022
 • De 2e sollicitatiegesprekken staan gepland op  16  augustus 2022 in de ochtend
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste voor deze functie.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.