Adres theater De Voorveghter
Badhuisplein 3
7772 XA Hardenberg

Theater De Voorveghter is goed bereikbaar met de auto. Op korte afstand van het theater zijn voldoende parkeerplaatsen, zoals in de parkeervoorziening Centrum/Theater.

In de parkeervoorziening Centrum/Theater parkeert u achter de slagboom en betaalt u dus achteraf. Bovendien kunt u hier zo lang parkeren als u wilt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de parkeertijd terwijl u geniet van uw voorstelling. De route naar deze parkeervoorziening staat duidelijk aangegeven op de wegen richting het theater.

Op de parkeerplaats naast het theater (Badhuisplein) moet u vooraf een kaartje kopen of betalen via belparkeren. Ook hier kunt u uw auto zo lang parkeren als u wilt. Rijdt u in een elektrische auto? Dan kunt u hier terwijl u in het theater zit uw auto opladen bij het oplaadpunt.

In het gebied rond het theater betaalt u van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op donderdag ook van 18.00 tot 21.00 uur voor het parkeren van uw auto. Buiten deze tijden hoeft u niet te betalen voor parkeren.