Voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten? Dat kan! Om uw avondje uit nóg completer te maken, kunt u bij veel sfeervolle restaurants in Hardenberg genieten van een heerlijk diner!

 

Amused

Amused

Op 100 meter van De Voorveghter genieten van de prachtige Vecht en een culinair theatermenu.

De Troubadour

De Troubadour

Zeven dagen per week bourgondisch genieten aan de Vecht. Overheerlijk eten, mooie wijnen, bijzondere specialbiertjes en goede muziek.

Cucina 39

Cucina 39

Cucina 39 biedt u authentieke gerechten, maar u kunt er ook een gewone pizza eten. Daar zorgt pizzabakker Tommaso wel voor. Maak uw theateravond compleet met een etentje bij Cucina 39.

Stadsherberg 't Klepperhuus

Stadsherberg 't Klepperhuus

Jongeren met een verstandelijke beperking krijgen in 't Klepperhuus een horecaopleiding, zowel in de keuken als in de bediening. Hun spontaniteit, enthousiasme en warme uitstraling geven 't Klepperhuus iets speciaals.

Rheezer Bistro

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen. Heerlijk genieten van ambachtelijke streekproducten, met passie geserveerd. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro kunt verwachten.

Grand Café Docks

Grand Café Docks

Verse koffie met gebak van de plaatselijke bakker, een goed verzorgde lunch of een heerlijk diner bereid met uitsluitend dagverse producten, dat is Docks. U geniet onder het genot van uw favoriete drankje van het uitzicht over de Vecht.

Hotel/Restaurant De Bokkepruik

Hotel/Restaurant De Bokkepruik

Het sfeervolle restaurant biedt u een geslaagde avond, net als in de Lounge, waar u ook terecht kunt voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch-, vlees- en visgerechten. Natuurlijk kunt u ook gewoon even lekker uitblazen op het terras.

Brasserie De Markt

Brasserie De Markt

Wilt u uitgebreid dineren of alleen hoofdgerecht, heerlijk genieten met vrienden van een high beer of high wine? U bent bij ons van harte welkom. Op slechts één minuut wandelen van het theater. Reserveren is gewenst. Wij zien u graag bij de bras.

Dos Pimientos

Dos Pimientos

Bij Dos Pimientos proef je het lekkerste uit de Mexicaanse keuken! Wij nemen je mee in de wereld van tortilla's, nacho's en Mexicaanse cocktails.