Voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten? Dat kan! Om uw avondje uit nóg completer te maken, kunt u bij veel sfeervolle restaurants in Hardenberg genieten van een heerlijk diner!

 

Amused

Amused

Op 100 meter van De Voorveghter genieten van de prachtige Vecht en een culinair theatermenu.

De Troubadour

De Troubadour

Zeven dagen per week bourgondisch genieten aan de Vecht. Overheerlijk eten, mooie wijnen, bijzondere specialbiertjes en goede muziek.

Cucina 39

Cucina 39

Cucina 39 biedt u authentieke gerechten, maar u kunt er ook een gewone pizza eten. Daar zorgt pizzabakker Tommaso wel voor. Maak uw theateravond compleet met een etentje bij Cucina 39.

Stadsherberg Ons Huis

Stadsherberg Ons Huis

H= Heerlijk, zijn onze gerechten gemaakt door onze keukenbrigade U= Uitzonderlijk, is ons team, ieder mens is uniek en mag er zijn I= Inspirerend, willen we graag zijn voor ieder S= samen, zullen we samen? Samen met elkaar!

Rheezer Bistro

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen. Heerlijk genieten van ambachtelijke streekproducten, met passie geserveerd. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro kunt verwachten.

Brasserie De Markt

Brasserie De Markt

Wilt u uitgebreid dineren of alleen hoofdgerecht, heerlijk genieten met vrienden van een high beer of high wine? U bent bij ons van harte welkom. Op slechts één minuut wandelen van het theater. Reserveren is gewenst. Wij zien u graag bij de bras.

Dos Pimientos

Dos Pimientos

Bij Dos Pimientos proef je het lekkerste uit de Mexicaanse keuken! Wij nemen je mee in de wereld van tortilla's, nacho's en Mexicaanse cocktails.