Theaterregels
  • Kom a.u.b. op tijd
    Toegangskaarten zijn tot het begin van de voorstelling geldig. Om uitvoerenden en publiek zo min mogelijk te storen, laten wij laatkomers slechts in uitzonderlijke gevallen nog toe in de zaal. Dat is afhankelijk van de voorstelling. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan kunt u de voorstelling in de foyer volgen via een scherm. Na aanvang van een voorstelling vervalt uw recht op de gereserveerde stoelen. Het niet op tijd aanwezig zijn voor een voorstelling geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.
  • Smartphones, tablets en andere apparatuur
    Het maken van foto’s, beeld- of geluidopnames van voorstellingen in De Voorveghter is niet toegestaan, tenzij dat voorafgaand of in de voorstelling anders wordt aangegeven. Wij verzoeken u daarom om uw smartphone of tablet voor de voorstelling uit te schakelen en op te bergen, zodat medebezoekers en artiesten hier geen last van hebben.
  • Eten en drinken
    Het is niet toegestaan om drank en/of etenswaren mee te nemen in de zaal.
Algemene Voorwaarden
Voor alle bezoekers van De Voorveghter gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD.

Programmawijzigingen
Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. Actuele informatie over onze voorstellingen vindt u op onze website bij de voorstellingsinformatie. Als het nodig is informeren we u graag per post, telefoon of e-mail. Daarom vragen wij u bij uw reservering om uw gegevens.

Niet goed? Nieuwe kans!
Voldoet de voorstelling niet aan uw verwachting en wilt u het niet uitzitten? Dan kunt u in de pauze gebruik maken van onze ‘Niet goed? Nieuwe kans!’ regeling (NGNK). Vraag bij één van de medewerkers naar het NGNK-formulier en ontvang een digitaal tegoed voor de door u betaalde entree, minus €5,00 administratiekosten per teruggebracht kaartje.

Gastvoorstellingen en voorstellingen zonder pauze zijn uitgesloten van deze regeling.