Missie
Theater De Voorveghter biedt bezoekers een intieme, sfeervolle en professionele theatervoorziening met uitstekende parkeerfaciliteiten. De representatieve en sfeervolle inrichting van het complex met de daarbij behorende horecagelegenheid en het gemotiveerde en betrokken team & vrijwilligers zorgen ervoor dat de bezoeker zich thuis voelt en een compleet avondje uit gaat. Gastvrijheid staat voorop!

Het theater presenteert jaarlijks ongeveer 100 professionele voorstellingen om de bezoeker een aangenaam en inspirerend avondje uit te presenteren. De programmering is breed, gevarieerd, uitdagend en is een representatieve afspiegeling van wat er in de Nederlandse theaters is te zien.

Theater De Voorveghter biedt de artiesten een adequate theatervoorziening met een gemotiveerd, betrokken en vriendelijk team.

Theater De Voorveghter biedt ondernemers en particulieren een accommodatie die uitermate geschikt is voor congressen, presentaties, recepties en feestelijke partijen door de sfeervolle inrichting en de te bieden zalen en foyers.

Visie

‘Kom en verwen uw zintuigen in dit intieme, maar grootse theater waar het na afloop ook plezierig toeven is en uw avondje uit compleet wordt. Kortom, het zit goed in De Voorveghter!’

Theater De Voorveghter wil de bezoekers een warm welkom geven. De bezoekers moeten het gevoel krijgen dat zij te allen tijde welkom zijn, zodat men zich thuis voelt en graag terug komt naar dit theater. Theater De Voorveghter wil een gevarieerd programma podiumkunsten bieden en het publiek na afloop de mogelijkheid geven nog gezellig een hapje en drankje te nuttigen, zodat hun avondje uit compleet is.