Het weekend van 25 t/m 27 januari ademt heel Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. De Voorveghter doet daar natuurlijk weer aan mee met een prachtig en gevarieerd programma!

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Wij bieden u dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma voor max. € 10,00 per voorstelling. Daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken tijdens ons Open Huis op zaterdag 26 januari!

Programma
Wij hebben in dit theaterweekend een gevarieerd en verrassend programma voor jong en oud. Vrijdag is het cabaretavond met de mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret en terug zijn van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘Best Of’ worden alle onvergetelijke acts afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en gaan de twee heren als vanouds te keer.

Zaterdagavond nemen de mannen van de Rotterdamse band Ocobar u mee naar de oorsprong van de rock-‘n-roll. Gitarist Cok van Vuuren, drummer Rob Wijtman en zijn broer, zanger en gitarist Bart Wijtman laten u zien en horen wat deze muziek voor ze betekent.

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Daar komen de allerkleinsten zondagochtend achter in de voorstelling Dikkie Dik & Ik. In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Vooraf en na afloop kunnen de kinderen spelen in de theaterspeeltuin!

Zondagmiddag draait alles om raken en geraakt worden. Dat doen Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang! Bekijk hier de persoonlijke boodschap van Joris!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend ontdekt u voor slechts €10 hoe leuk, mooi, ontroerend, grappig en fijn een bezoek aan het theater kan zijn. Hopelijk ontmoeten wij u in januari, want theater is dichterbij dan u denkt!

Vrijdag 25 januari | Arie & Silvester 
Zaterdag 26 januari | Ocobar
Zondag 27 januari | Dikkie Dik & Ik 
Zondag 27 januari | Joris Linssen & Caramba