Kaarten bestellen
  • Online via www.voorveghter.nl
  • Telefonisch via 0523-280350. Tot 12 juli 2021 zijn wij op dinsdag en donderdag tussen 11:00 en 13:00 uur telefonisch bereikbaar via 0523-280350. 
  • Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa. Tot 12 juli 2021 zijn wij op dinsdag en donderdag tussen 11:00 en 13:00 uur geopend.
Koop gemakkelijk uw kaarten via onze website
Via de website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. U kunt uw stoel(en) kiezen via de zaalplattegrond en ervoor kiezen om e-tickets te ontvangen of kaarten opgestuurd te krijgen. Rolstoelplaatsen kunnen niet via internet gekocht worden. Belt u voor deze plaatsen naar de Theaterkassa of mail naar info@voorveghter.nl

U kunt kiezen voor e-tickets, die u zelf thuis kunt printen. U hoeft niet langer meer in de rij te staan, betaalt geen verzendkosten en betaalt minder voor een bestelling. E-tickets hoeven niet uitgeprint te worden en mogen ook op uw mobiel getoond worden.
Wilt u uw kaarten per post ontvangen, dan betaalt u €2,50 administratiekosten per bestelling.

Betalen gaat snel en veilig via iDeal. Bovendien is het ook mogelijk om met de Podium- of VVV Cadeaukaart te betalen. Heeft u nog een Voorveghter cadeaukaart? Laat deze dan voorafgaand aan uw online bestelling aan de kassa van De Voorveghter omzetten in een digitaal tegoed. U kunt uw tegoed dan direct inzetten bij uw online bestelling of aankoop aan de kassa.

(Telefonisch) reserveren bij de Theaterkassa
Tijdens de openingstijden van de Theaterkassa is het ook mogelijk om fysiek kaarten te kopen of telefonisch te reserveren. Kaarten dient u binnen 14 dagen na reservering af te halen. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dienen de kaarten binnen 48 uur afgehaald te worden. Reserveert u vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dient u de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang af te halen en te betalen. Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop.
 
U kunt de kaarten ook thuisgestuurd krijgen tegen €2,50 administratiekosten per bestelling.

> Betaalmogelijkheden
Aan de Theaterkassa kunt u zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u met een Voorveghter Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart, Stad Hardenberg Cadeaubon en een VVV Cadeaukaart betalen.

Ruilen, annuleren of uw kaarten verloren?
Kunt u een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Tot 48 uur voor de voorstelling (beslist niet later) kunt u uw kaarten (of reservering) ruilen voor een andere voorstelling of ontvangt u van ons een digitaal tegoed. Wij brengen €2,50 administratiekosten per teruggebracht kaartje in rekening, met een maximum van €10,00 per bestelling. Vanaf een week tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling wordt €5,00 per kaartje in rekening gebracht, met een maximum van €10,00 per bestelling.

Niet afgehaalde kaarten worden in rekening gebracht. 
 
Hoe kan ik mijn kaarten retourneren als de Theaterkassa gesloten is?
Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kunt u uw toegangskaarten (o.v.v. uw naam, adres en de reden voor het retourneren) tot 48 uur voor de voorstelling in de brievenbus van theater De Voorveghter deponeren. Heeft u kaarten gereserveerd of e-tickets? Mailt u dan uw gegevens en de reden van uw annulering naar info@voorveghter.nl.

Bij verlies van uw toegangsbewijs dient u contact op te nemen met één van de medewerkers van de Theaterkassa, voor aanvang van de voorstelling.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en u komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met u op.
 

Weet waar je koopt!
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop uw kaarten alleen rechtstreeks op de website van De Voorveghter of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.