Kaarten bestellen
  • Online via www.voorveghter.nl
  • Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa
    De Theaterkassa is van dinsdag t/m vrijdag geopend tussen 11.00 en 14.00 uur (en eventueel buiten deze tijden op afspraak) en een uur voor aanvang van een voorstelling. 
  • Telefonisch via 0523-280350
Koop gemakkelijk uw kaarten via onze website
Bestellen kan 24 uur per dag via onze website. U kunt uw stoel(en) kiezen via de zaalplattegrond en ervoor kiezen om e-tickets te ontvangen of kaarten opgestuurd te krijgen. Hier leest u hoe u online kaarten kunt reserveren.

Betalen kan met iDEAL, digitaal tegoed en/of de PODIUM Cadeaukaart, VVV Cadeaukaart en onze eigen Voorveghter Cadeaukaart. Kiest u voor het toesturen van kaarten dan rekenen we hiervoor € 2,50 administratiekosten + € 0,50 per geprint kaartje, met een maximum van € 10,00 per bestelling.
 
Digitaal tegoed
Heeft u een digitaal tegoed bij De Voorveghter naar aanleiding van een annulering of verplaatsing van een voorstelling? Dan kunt u dit tegoed gebruiken bij het kopen van kaarten voor het nieuwe seizoen. Als u online reserveert, vraagt het systeem automatisch of u uw tegoed wilt verrekenen. 

Onder Mijn Theater op onze website www.voorveghter.nl ziet u hoeveel digitaal tegoed u bij ons heeft.

Het is NIET mogelijk via internet handicap- en/of rolstoelplaatsen te bestellen. Dit kan alleen telefonisch, door te mailen naar info@voorveghter.nl

Heeft u nog een Voorveghter cadeaukaart? Laat deze dan voorafgaand aan uw online bestelling aan de kassa van De Voorveghter omzetten in een digitaal tegoed. U kunt uw tegoed dan direct inzetten bij uw online bestelling of aankoop aan de kassa.

(Telefonisch) reserveren bij de Theaterkassa
Tijdens de openingstijden van de Theaterkassa is het ook mogelijk om fysiek kaarten te kopen of telefonisch te reserveren. Kaarten dient u binnen 14 dagen na reservering af te halen. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dienen de kaarten binnen 48 uur afgehaald te worden. Reserveert u vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dient u de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang af te halen en te betalen. Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop.
 
U kunt de kaarten ook thuisgestuurd krijgen tegen €2,50 administratiekosten per bestelling.

> Betaalmogelijkheden
Aan de Theaterkassa kunt u zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u met een Voorveghter Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart, Stad Hardenberg Cadeaubon en een VVV Cadeaukaart betalen.

Ruilen of annuleren?
Kunt u een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Tot 48 uur voor de voorstelling kunt u uw kaarten (of reservering) ruilen voor een andere voorstelling of ontvangt u van ons een digitaal tegoed. Wij brengen €2,50 administratiekosten per teruggebracht kaartje in rekening, met een maximum van €10,00 per bestelling. Vanaf een week tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling wordt €5,00 per kaartje in rekening gebracht, met een maximum van €10,00 per bestelling.

Mocht u onverhoopt coronagerelateerde klachten hebben of in quarantaine zitten, dan kunt u tot 14.00 uur op de dag van de voorstelling uw tickets nog annuleren. U ontvangt dan van ons een digitaal tegoed. Het digitale tegoed blijft onbeperkt geldig en kunt u inzetten bij uw volgende bestelling. 

Niet afgehaalde kaarten worden in rekening gebracht. 
 
Hoe kan ik mijn kaarten retourneren als de Theaterkassa gesloten is?
Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kunt u uw toegangskaarten (o.v.v. uw naam, adres en de reden voor het retourneren) tot 48 uur voor de voorstelling in de brievenbus van theater De Voorveghter deponeren. Heeft u kaarten gereserveerd of e-tickets? Mailt u dan uw gegevens en de reden van uw annulering naar info@voorveghter.nl.

Bij verlies van uw toegangsbewijs dient u contact op te nemen met één van de medewerkers van de Theaterkassa, voor aanvang van de voorstelling.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en u komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met u op.
 

Weet waar je koopt!
Let op! Via o.a. Topticketshop.nl worden illegaal tickets te koop aangeboden. Deze zijn niet geldig! Koop uw kaarten alleen rechtstreeks op de website van De Voorveghter of via onze Theaterkassa. Weet waar je koopt! Klik hier voor meer informatie.