vr 30 okt. 19:30 uur & 21:30 uur cabaret

Prijs: € 19,00

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook

In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. 

Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Janneke van der Bijl is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken.

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 19,00

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling